искане на информация

Едно различно лято? Семейство, обучение и почивка

Едно различно лято?

Семейство, обучение и почивка

Лятото е перфектно време за почивка, наслаждаване на семейството и извършване на тези дейности, които по време на учебната година не могат да се правят поради липса на време.

Различно Лято е инициатива, която предлага няколко дни на семейството през лятото в забавен и обогатителен формат за всички. Практически начин за почивка с други семейства, който функционира вече повече от 20 години, където съжителството и активното забавление са главните герои.

Той е създаден, за да помогне на младите семейства с малки деца да се отпуснат, да получат обучение и да

се насладят на семейството в добра обстановка. В свободното си време семействата организират собствени планове и се срещат с други семейства, за да споделят преживявания и да се забавляват заедно.

За децата се организират редица дейности по групи от същата възраст с вниманието на опитни монитори, където те могат да се забавляват и да си намират нови приятели.

Лято за цялото семейство

предимства

Време с вашите близки. Подпомага семейните връзки в релаксирана обстановка.

Обучение. Родителите имат възможност за обучение по въпроси на семейно насочване и усъвършенстване като по-добри родители.

Почивка. Организацията улеснява много логистиката, за да можете да прекарате качествено време с вашите близки.

активности

 Курс за семейна ориентация за родителите

Семейни игри и състезания

Спортни дейности: Пешеходен туризъм, Планинско катерене, Рапелиране, Пейнтбол, Стрелба с лък, Планинско колоездене, Рафтинг, Кану, etc

дати

(Настъпване: петък, 2 август 2024 г. – Начало на дейностите сутрин)

(Заминаване: петък, 9 август 2024 г. – Отпътуване сутрин)

място

Segovia – Los Ángeles de San Rafael (Hotel Nayade)

Чести въпроси

Какво ни идентифицира?

Ние сме училище, което принадлежи към образователната мрежа Arenales. Тук търсим академични постижения, но също и човешки постижения, защото добрият човек обикновено е добър професионалист. Ето защо уважението към другите, към себе си, към добре свършената работа са човешки и християнски ценности, които възпитаваме у нашите ученици ръка за ръка с техните родители. Имаме амбициозната цел да служим на обществото, семействата и учениците.

Какво означава, че училището принадлежи на Arenales Red Educativa?

В момента мрежата се състои от повече от 30 образователни центъра, разпределени по целия свят. Всички те приемат модел на компетенции и ценности, наречен IAM (иновация, автономия, менторство). Точно както включва кодекса на добрите практики, вътрешните правила и плана за равенство. Всички те са документи, които произхождат от години опит и се стремят да гарантират справедливост, приобщаване и равенство.

Какво представлява IAM моделът?

IAM е програма за трансформация, с която се стремим да бъдем авангардни образователни центрове през 21 век. Тази програма е разделена на три основни оси: Иновации: ние се стремим да бъдем отворена организация в постоянна комуникация със света, в който живеем. Автономия: ние помагаме на всеки наш ученик да поеме контрол над живота си, да бъде самостоятелен човек. Наставничество: всеки е главният герой на собственото си образование и в същото време си сътрудничи с тези на другите.

Как се прилага програмата IAM в училище?

Innovación: Чрез инициативата iPad се постига интегрирането на технологиите в образованието. Както и план за развитие на дигитална учебна програма „Мобилно обучение“ през всички етапи. Autonomía: Ние насърчаваме обучението по меки умения: развитие на публично говорене, лидерски умения, развитие на емоционално мислене, творческо мислене и първа помощ и др. Mentoring: Чрез лични уроци между учителя и ученика, да им помогнем да опознаят себе си по-добре, да развият социални умения, да се възползват от талантите си, да изградят самочувствието си и да бъдат щастливи независимо.

Инфо: 02 / 996 4059

Имаме вратите си отворени за вас: искаме да се срещнем с вас, да ви покажем съоръженията и да ви покажем образователния проект.За да направите това, попълнете формуляра и организирайте посещение или ни попитайте какво искате.