искане на информация

испански лагер

Испанският лагер ще се проведе в периода 19.06.2023г. – 14.07.2023г. Ще работим по този проект от 9.00 ч. до 15.00 ч. от понеделник до петък.

Правим го в ползва на учениците от нашето училище, както и за желаещи семейства, които не са записани при нас като редовни ученици, но имат интерес към нашата дейност (от 5 до 12 годишни).

Организира се от нашите учители. Лагерът ще се проведе в сградата на училището.

Децата ще се занимават с различни дейности, които са свързани с испанския език: работилници, игри, приложни изкуства, спортни дейности и други.

испански лагер

Цените зависят от времето, в което детето ще присъства. Може да бъде записано за седмица, две, три или за целя период на лагера, независимо от реда на седмиците.

Предлагаме следната ценова листа:

  • 1 седмица – 150 лв. + обяд 45 лв.
  • 2 седмици – 300 лв. + обяд 90 лв.
  • 3 седмици – 450 лв. + обяд 135 лв.
  • 4 седмици – 600 лв. + обяд 180 лв.

Ако проявявате интерес и искате да запишете детето си, свържете се с училището.

Чести въпроси

Какво ни идентифицира?

Ние сме училище, което принадлежи към образователната мрежа Arenales. Тук търсим академични постижения, но също и човешки постижения, защото добрият човек обикновено е добър професионалист. Ето защо уважението към другите, към себе си, към добре свършената работа са човешки и християнски ценности, които възпитаваме у нашите ученици ръка за ръка с техните родители. Имаме амбициозната цел да служим на обществото, семействата и учениците.

Какво означава, че училището принадлежи на Arenales Red Educativa?

В момента мрежата се състои от повече от 30 образователни центъра, разпределени по целия свят. Всички те приемат модел на компетенции и ценности, наречен IAM (иновация, автономия, менторство). Точно както включва кодекса на добрите практики, вътрешните правила и плана за равенство. Всички те са документи, които произхождат от години опит и се стремят да гарантират справедливост, приобщаване и равенство.

Какво представлява IAM моделът?

IAM е програма за трансформация, с която се стремим да бъдем авангардни образователни центрове през 21 век. Тази програма е разделена на три основни оси: Иновации: ние се стремим да бъдем отворена организация в постоянна комуникация със света, в който живеем. Автономия: ние помагаме на всеки наш ученик да поеме контрол над живота си, да бъде самостоятелен човек. Наставничество: всеки е главният герой на собственото си образование и в същото време си сътрудничи с тези на другите.

Как се прилага програмата IAM в училище?

Innovación: Чрез инициативата iPad се постига интегрирането на технологиите в образованието. Както и план за развитие на дигитална учебна програма „Мобилно обучение“ през всички етапи. Autonomía: Ние насърчаваме обучението по меки умения: развитие на публично говорене, лидерски умения, развитие на емоционално мислене, творческо мислене и първа помощ и др. Mentoring: Чрез лични уроци между учителя и ученика, да им помогнем да опознаят себе си по-добре, да развият социални умения, да се възползват от талантите си, да изградят самочувствието си и да бъдат щастливи независимо.

Инфо: 02 / 996 4059

Имаме вратите си отворени за вас: искаме да се срещнем с вас, да ви покажем съоръженията и да ви покажем образователния проект.За да направите това, попълнете формуляра и организирайте посещение или ни попитайте какво искате.